امنیت بیشتر در مقابله با کرونا با تغذیه سالم

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین، «احمد راوندی» روز جمعه در گفتگو با ایرنا افزود: تغذیه ارتباط نزدیکی به سیستم ایمنی بدن و چگونگی واکنش آن در مقابل ویروس‌ها دارد و داشتن روحیه قوی، شادی، خواب کافی و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل موثر بر سیستم ایمنی افراد است.

وی با بیان اینکه دریافت منابع پروتئینی به خصوص در افرادی که مبتلا به ویروس کرونا شده‌اند ضرورت دارد،گفت: افراد لازم است برای ارتقای سیستم ایمنی بدن خود از انواع آجیل، حبوبات و گوشت کاملا پخته که منابع غنی پروتئین هستند، استفاده کنند.

راوندی، پرهیز از استفاده گوشت‌های فرآوری شده مثل سوسیس، کالباس و انواع کباب‌ها را توصیه کرد و ادامه داد: کباب انواع گوشت به دلیل نیم‌پز بودن احتمال انتقال آلودگی را افزایش می‌دهد.

به گفته وی، تخم مرغ یکی از مفیدترین مواد غذایی است که باعث ارتقای سیستم ایمنی می‌شود و باید به صورت پخته استفاده شود و غذاهای سنتی ایرانی همانند خورش فسنجان غذایی سهل الهضم، منبع سرشار از پروتیئن و کمک کننده به سیستم ایمنی بدن است.

راوندی خاطرنشان کرد: هیچ گروه از مواد غذایی نمی‌تواند جایگزین گروه‌های دیگر نمی‌تواند باشد، بنابراین باید برای ارتقای سیستم ایمنی بدن حتما لبنیات نیز در سبد غذایی اضافه شود و مصرف شیر با مکمل‌هایی نظیر عسل، خرما و یا موز برای کمک به سیستم ایمنی بدن در روزهای سخت کرونایی مفید است.

وی اضافه کرد: پروتئین‌ها و مصرف فراوان مایعات باید به صورت روزانه استفاده شود و استفاده از تمام گروه‌های مواد غذایی شامل میوه بویژه موز و مرکبات، سبزی، غلات، حبوبات، گوشت و لبنیات ضروری است.

[ad_2]

Source link

این نوشته در متفرقه ارسال و , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *