تفاوت سرخ کن های با روغن و بدون روغن

بهترین سرخ کن وسیله ای است که عملیات سرخ کردن مواد غذایی را با سرعت بیشتر و در یک حرارت معین انجام میدهد. این دستگاه محبوب ساختار آنچنان پیچیده ای ندارد و از یک المنت گرم کننده و سبد فلزی برای قرار گیری مواد غذایی داخل در آن تشکیل شده است. همچنین بر روی سبد دستگیره ای تعبیه شده است که بتوان آنرا به آسانی درون دستگاه به سمت بالا و پایین حرکت داد. به طور کلی میتوان بهترین سرخ کن را وسیله ای دانست که با حرارت و سرعت بالا غذا را سرخ می کند. از همین رو ما در بست رویو بهترین سرخ کن های بازار را با صفحه بررسی تخصصی و قیمت به روز شده برایتان آورده ایم تا شما با مقایسه کیفیت و قیمت آنها، بهترین انتخاب را داشته باشید.  بهترین سرخ کن بدون روغن

 

 

 

✅ سرخ کن های بدون روغن

⭐️ سرخ کن های بدون روغن برخلاف سرخ کن های معمولی کارایی گسترده تری دارند و آن ها را می توان دستگاه هایی چند کاره معرفی کرد . به عنوان مثال شما می توانید از این مدل سرخ کن ها برای گرم کردن مواد غذایی خود ، گرم کردن مواد غذایی یخ زده ، گریل کردن یا کبابی کردن انواع گوشت و ماهی ، پختن انواع مافین ها ، کوکی ها ، کیک و بیسکوییت ها و . استفاده کنید. حتی اگر سرخ کن شما در سایز و اندازه بزرگ تر باشد این امکان را به شما می دهد تا بتوانید انواع مرغ و گوشت و یا حتی پیتزا درون آن بپزید . برخی هستند که درون سرخ کن ها دسر هایی چون تیرامیسو و … درست می کنند .

سرخ کن با روغن

⭐️ از طرفی حجم بالای روغن استفاده شده باید پس از استفاده دور ریخته شود که صرفه اقتصادی هم ندارد. در سال­‌های اخیر سرخ­کن­های بدون روغن و کم روغن به بازار آمده­‌اند تا این مشکل را حل کنند. این محصولات با استفاده از گردش هوای داغ باعث پخته و برشته شدن غذاها با کمترین مصرف روغن می‌­شوند. شاید مزه­‌ی غذاها در این سرخ­کن­‌ها مثل غذاهایی نباشد که غرق­شده در روغن سرخ می­‌شوند، اما اگر قلق کار با آن­ها دستتان بیاید، می‌توانید غذاهای بسیار لذیذی با آن­ها آماده کنید و دفعات بیشتری بدون نگرانی سیب­‌زمینی سرخ شده و غذاهای این‌چنینی مصرف کنید.

 

این نوشته در متفرقه ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *