درمان “کم‌خونی” خود را به این ۱۳ خوراکی طبیعی بسپارید!

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ در درمان “کم‌خونی” که امروزه معضل بسیاری از افراد است و در تمامی سنین دیده می‌شود می‌توان از خونسازهای طبیعی زیر استفاده کرد:
ــ سویق گندم
ــ انجیر
ــ برگ چغندر
ــ سویق سنجد
ــ مخلوط 3 شیره انگور، خرما و توت
ــ باقلای زرد رسیده
ــ سبزی تره نعنا جعفری
ــ شکر سرخ
ــ فالوده سیب
ــ دمنوش به
ــ برگه زردآلو + آلو (در افراد با مزاج گرم)
ــ 21 مویز ناشتا
ــ کشمش همراه بادام

[ad_2]

Source link

این نوشته در متفرقه ارسال و , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *