طرز تهیه انواع لواشک؛ از نفس‌های آخر تابستان استفاده کنید

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین، از نفس‌های آخر تابستان هم استفاده کنید و لواشک‌ها را دپو کنید.

 

مواد لازم:
آلبالو، زرشک، زردآلو، هلو، آلوی زرد و شاه‌توت: به میزان دلخواه و ترکیب بر اساس ترشی، شیرینی یا ملس شدننمک: به میزان لازم

 

دستور پخت و طرز تهیه:
۱. بعد از شست‌وشوی میوه‌ها آنها را از هسته جدا کنید و با اضافه‌کردن کمی آب به آن اجازه دهید تا بپزد.
۲. پختن میوه‌ها باید تا زمانی ادامه پیدا کند که کاملا له و غلیظ شوند. این پروسه حدود یک‌ساعت طول می‌کشد و در آخر نمک را به مخلوطمان اضافه می‌کنیم.
۳. بعد از اینکه مخلوطمان کمی خنک شد، با استفاده از یک صافی تفاله‌ها را جدا می‌کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.
۴. مایع لواشک را روی سینی یا هر ظرفی که انتخاب کرده‌ایم به‌صورت یک لایه نازک پهن می‌کنیم و زیر نور آفتاب قرار می‌دهیم. بهتر است روی ظرف‌ها را یک تنظیف نازک قرار بکشیم تا حشرات و گردوغبار روی لواشک‌ها ننشیند.
۵. بعد از دو تا سه روز لواشک‌ها آماده است.

[ad_2]

Source link

این نوشته در متفرقه ارسال و , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *