طرز تهیه سویق چگونه است ؟

غالبا موادی که از آنان سویق درست می شود، به شکل حرارت داده نشده، به این معنی که پودر هم آیتم استفاده قرار می گیرند. 🔹سه کف دست ارد بو داده اگر صبح ناشتا بخورند سودا و بلغم را میخشکاند و چیزی از آن باقی نمیگذارد و اگر پدر و مادر بخورند بپه انها کار کشته میگردد در صورتی که سه بار شسته شود و از ظرفی به ظرفی ریخته شود تب را میبرد . گاورس می بایست آسیاب و تفت داده سویق طاها نی نی سایت شود. گیاه گاورس یا این که جاورس که در لهجه فارسی ارزن نام دارد. همین ماده انواع مختلفی دارد؛ یک نوع از آن به نام «سویق کامل» هم وجود دارد که از مخلوط چندین نوع سویق به دست می آید. متاسفانه امروزه از آنجایی که نانهای مصرفی روزانه ما فاقد سبوس و قیمت غذایی به اندازه هستند به این ترتیب مصرف سویق که همپا اهمیت سبوس بوده و حاوی انواع تیم ویتامینهای B و D است سفارش می‌گردد چون نقش مؤثری در مراقبت سلامتی بدن ایفا می‌کند و همین فقدان را در بدن جبران خواهد کرد. در میان انواع آن، صرفا گندم و جو خاصیت غذایی دارند؛ بقیه آن ها صرفا جنبه درمانی دارند. همچنین از دربین چیره چربی و فشار خون در تن است. سویق سنجد : مقوی، مؤثر در پرورش و تحکیم تن بویژه استخوان ساز و ارتقاء دهنده ی شیر مادر . ایـن سـویـق بـه صـورت سنتی و از مغـز و سبوس جـو، گندم، برنج، عدس، نخود و سنجد ارگانیک تهیه شده است. نحوه تهیه صویق جو همانند گندم میباشد. به جهت درست نمودن سویق گندم در خانه می بایست به مدت 20 دقیقه یک پیمانه سبوس گندم را تفت اعطا کرد و یک پیمانه آرد گندم را حدود یک ساعت فارغ از روغن تفت بدهیم و الک کنیم. سویق جهت تقویت زنان باردار، وزنگیری جنین در ماههای اخیر بارداری و برای پرورش کودکان دوچندان موءثر می باشد. خواص سویق سنجد: همین مدل سویق برای چاق شدن بسیار موءثر هست زیرا مقوی، چاق کننده وعضله ساز، مؤثر در پرورش و تحکیم تن می باشد و جهت رشد نوپا ها و محافظت تندستی خانمهای حامله و شیرده کارآمد است. توصیه به مصرف سویق از امامان و پیامبران داستان شده و در روزگار های پیشین مضاعف از آن استعمال می شده است. اما پودر ها همه ی خواص سویق را ندارند و به طور معمول مهم مصرف آن‌ها فرد در گیر یبوست می شود.

این نوشته در متفرقه ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.