قیمت سدیم لوریل اتر سولفات

مطالعات نشان می دهد که سدیم لوریل سولفات یک ترکیب مضر به جهت بافت های دهانی است. مطالعات نشان دیتا است که هیچ ارتباطی دربین استعمال از این ماده و ارتقا خطر سرطان وجود ندارد. پس به این عامل مطالعات حیاتی خلوص های بالاتری از همین ترکیب انجام می گیرد. اکثر زمان ها مطالعات انجام شده در مورد این متاع به مصرف شدن SLS خالص به وسیله حیوانات و یا استفاده از آن به طور مستقیم در چشم آن ها مرتبط است. این ماده چه کاری انجام می دهد ، چرا در همه چیز وجود دارد ، و شواهد در گزینه مقدار ایمنی آن چه می گویند؟ همین ماده از کف زایی مهربانی برخوردار میباشد و کف سبکی تولید می نماید که در مجاورت چربی ها از در بین می رود و به سادگی در آب های سخت و ساده انحلال پذیر است. در مجاورت چربی ها از فی مابین می رود و به آسانی در آبهای سخت ومعمولی دارای کف دوچندان حل می شود و حیاتی سایر افزودنی ها سازگار است. سورفکتانت های کاتیونی: همین سورفکتانت ها اهمیت سر قطبی حیاتی توشه مثبت هستند. الکل سولفات ها امروزه به وسیله کار سولفاسیون الکل ها اهمیت تری اکسید گوگرد ایجاد می شوند. روغن ها را می توان به گلیسیرین و جزاسیدهای چرب تقسیم کرد که یکی از از آن ها اسید لوریک است. بررسی مواد تشکیل دهنده محصولات آرایشی نشان می دهد که سدیم لوریل سولفات سبب ساز تحریک در غلظت 2 درصد یا عمده می شوند. همین جنس بوی ملایمی داراست و شرکت های ساخت کننده آن را در غلظت های 30 و 70 درصد ایجاد و سدیم لوریل اتر سولفات عرضه می کنند. همین گزارش رپورتاژ به پیشنهاد شرکت صدرا شیمی تهیه و تنظیم شده است. هر چند در محصولات آرایشی متداول همین مدل از مواد کلیدی همین غلظت به عمل نمی روند. همینطور حاوی میزان اندکی نمک است؛ هنگام رقیق شدن اهمیت آب در غلظت های معمولی ویسکوزیته پایینی از خویش نشان می دهد و مهم افزودن سدیم کلراید و آلکانول آمید به آن ویسکوزیته تهیه و تنظیم می گردد. غلظت رایج از همین ترکیب، ۳۰% و ۷۰% است.

این نوشته در متفرقه ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.