نکات عجیب و جالب در مورد قهوه که شاید نمیدانستید – روزیاتو

مردمان روزانه در حدود 25/2 میلیارد فنجان قهوه مصرف می کنند. در حقیقت، یک فنجان قهوه سیاه فقط در حدود 2 کالری دارد. قهوه سیاه معمولی (بدون شیر یا این که خامه) ناچیز کالری است. کالری قهوه قلیل است البته افزودن شکر و خامه بها غذایی آن را تغییر و تحول می دهد. کسانی که در ارتفاع روز مصرف قهوه را در برنامۀ غذایی خود دارا هستند کمتر مبتلا به بیماری آلزایمر که علت اصلی زوال عقل در سراسر عالم است، میشوند. قهوه حیاتی ارتقاء مرحله انرژی به شما امداد می نماید تا در ارتفاع روز احساس خستگی کمتری کنید. یک باریستای کُرهای، فنجان های قهوه را به آثار هنری مضاعف قشنگ تبدیل میکند: یک باریستای کره ای موسوم به «لی گنگ بین» که صاحب و مالک کافه ای به نام C.THROUGH در شهر سئول است حساس طراحی های بی نظیر خود روی قهوه، توانسته خریدار های متعددی را جذب کند. او مهم به کار گیری از آیسینگ های رنگی و حساس تکنیک «هنر خامه»، فنجان های بی آلایش قهوه را به اثرها هنری فوق العاده زیبایی تبدیل می کند. اِسپرِسو دارای خامه (Espresso Con Panna) : یک شات اسپرسو که بر روی آن یک توده خامه زده شده (حجیم شده) قرار داده میشود. قهوه جوش را بر بر روی شعله ملایم قرار دیتا و حوصله نمایید تا قهوه شروع به بالا وارد شدن کرده و خامه قهوه رخنه تشکیل شود. پارکینسون نیز نظیر آلزایمر، هیچ درمان شناخته شده ای ندارد، به همین علت تمرکز بر پیشگیری در این بیماری ها مهم مضاعف متعددی دارد. بر پایه نتیجه های پژوهشها، آنهایی که روزمره به اندازهی ۴ فنجان ۲۳۰ میلیلیتری قهوه مینوشند خطر ابتلا به افسردگی را تا ۲۰ % در خود کمتر میدهند. البته، اگر منصفانه به همین قضیه بنگریم، بایستی اعتراف کنیم ارتقا چربی به خودی خویش جزء عارضه ها جانبی قهوه محسوب نمیشود. هر چند آنها ظریف هستند و می توانند ذیل تأثیر گوشه و کنار خود قرار گیرند. آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد، نوعی ماده زائد که بدن به طور طبیعی و در سرانجام فرآیندهای خاص ایجاد می کند، را از در میان می برند. قهوه حاوی چند از مواد مغذی از گزاره ریبوفلاوین (ویتامین B-2)، نیاسین (ویتامین B-3)، منیزیم، پتاسیم و ترکیبات مختلف فنلی یا این که آنتی اکسیدان است. دانه های قهوه همینطور حاوی پلی فنول، نوعی آنتی اکسیدان هستند. از این رو می تواند چربی های بدن را بسوزاند و همینطور در کنار سوزاندن چربی موجب تقویت متابولیسم بدن قهوه های استارباکس نیز می شود. به گفته او هرچند آنتیاکسیدان زیادی در قهوه وجود دارد، ولی این مفهوم را ندارد که نوشیدن قهوه منجر به ارتقا آنتیاکسیدان در تن شود. کافئین، که در قهوه و اکثری دیگر از نوشیدنی ها وجود دارد، می تواند به حفظ در برابر بیماری قهوه ماکیاتو پارکینسون یاری کند. همین فرمان سبب ساز می شود تا این جور نوشیدنی به جهت اشخاص دیابتی و کسانی که نباید قند متعددی مصرف نمایند، مانند اشخاص چاق، مطلوب باشد.

این نوشته در متفرقه ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *