[ad_1]
_ پنیر شور، خیارشور، آجیل شور، مصرف زیاد نمک
_ زنجبیل، خردل، فلفل سیاه
_ سیر، پیاز تند، فلفل قرمز، شاهی، تره، پیازچه،
_ سسهای تند و تیز
_ خرمای خشک، عسل کهنه
_ چای پررنگ، کاکائو، شکالت تلخ، قهوه
_ ذرت بوداده، نان خشک
_ گوشت گاو، گوشتهای صنعتی مانند کالباس و سوسیس
_ میرزاقاسمی، فلافل، غذاهای سرخ کرده، غذاهای کبابی خشک، چیپس و پفک
بنابر اعلام دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، مصرف بیش از دو فنجان قهوه، نسکافه، و چای سبز در شبانه روز توصیه نمیشود. این نوشیدنیها محرک سیستم عصبی هستند و گرچه در کوتاه مدت موجب انگیختگی هشیاری و احساس بهبود انرژی میشوند، اما در مصرف زیاد یا مداوم از طریق تحریک سیستم عصبی و اندوکرین موجب فرسایش و خستگی میشوند.
به منظور افزایش بهرهوری جسمی_روانی بهتر است به جای این محرکها، روزی ۲ تا ۴ استکان چای سیاه غیرعطری همراه با هل، گل محمدی، قدری زعفران و دارچین مصرف شود.
[ad_2]
Source link